Σίτα - Ανοιγόμενη Μονόφυλλη


Σίτα - Συρόμενη Μονόφυλλη

Σίτα - Ανοιγόμενη Δίφυλλη

Σίτα - Συρόμενη Δίφυλλη

Σίτα - Συρόμενη Μονόφυλλη με προέκταση Ταμπλά

Σίτα - Συρόμενη Δίφυλλη με προέκταση Ταμπλά

Σίτα - WAVE

Σίτα - WAVE XL
Σίτα Παραθύρου - Κάθετης Κίνησης
 Σίτα Πόρτας - Κάθετης Κίνησης
Οριζόντιας Κίνησης Μονόφυλλη
Οριζόντιας Κίνησης Δίφυλλη
Plisse με ερπίστρια
Plisse 22
Ανοιγόμενη

Όλων των ειδών οι κουνουπιέρες είναι κατασκευασμένες με τα πλέον ανθεκτικά υλικά, φιλικά στο περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. 

Σχεδιάζονται με στόχο την άψογη εφαρμογή, την λειτουργικότητα και την αντοχή στην χρήση. Δεν χρειάζονται συντήρηση, διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις και ποικιλία χρωμάτων.Σίτα - Σταθερό Τελάρο

Η ανοιγομένη σήτα είναι ένα προϊόν που δίνει λύσεις για την προστασία από έντομα και σκόνη σε ανοίγματα όπως κεντρικές είσοδους καικουζινόπορτες. Προσφέρει λειτουργικότητα, αντοχή και εμφάνιση.

Τα χαρακτηριστικάτης είναι:

Ενισχυμένο πλαίσιο αλουμινίου που συναρμολογείται με μεταλλικές γωνίες, για λειτουργικότητα και αντοχή στο χρόνο. Πανί είναι από softfiberglass που δεν σαπίζει και δεν καίγεται. Μαγνήτης στη κάσα και το φύλλο για καλύτερο κλείσιμο και αποφυγή ανοίγματοςτης πόρτας με τον αέρα Δυνατότητα δίφυλλης. Δεν διαθέτει κάτω οδηγό διευκολύνοντας τη διέλευση και το καθάρισμα του δαπέδου. Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες, καθιστούν την τοποθέτησή της, εξαιρετικά εύκολη όπως επίσης και το βγάλσιμό της για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες. Διατίθεται με ειδικό "πηχάκι", κουμπωτό προφίλ αλουμινίου με σκοπό το τέτνωμα του πανιού.