Ξυλεία

Τα κουφώματα κατασκευάζονται από ειδικά επιλεγμένη ξυλεία Μεράντι (dark red), Ιρόκο, Δρυς και Πεύκο, με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές της επεξεργασίας και όλες τις τεχνικές προϋποθέσεις υγρασίας, πυκνότητας και λειτουργικότητας.
Τα προφίλ των κουφωμάτων είναι κατασκευασμένα από τρικολλητή ξυλεία με ειδική κόλλα, βιομηχανικής επεξεργασίας και κατασκευής.

Βαφή

Για τη βαφή και το άψογο φινίρισμα των κατασκευών μας χρησιμοποιούμε τα υδατοδιαλυτά οικολογικά βερνίκια των αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού Sikkens Γερμανίας και Renner Ιταλίας, άριστης ποιότητας, με προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων. Διακρίνονται για τη μακρόχρονη αντοχή τους στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες εξαιτίας της μεγάλης ελαστικότητάς τους και για την άριστη προστασία με φίλτρα UV. Επίσης, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς τους σε νερό μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πυράντοχα, άοσμα, μη τοξικά, αδιάβροχα, ανθεκτικά στις στρεβλώσεις και συστολές - διαστολές. Με τη σωστή συντήρηση μπορούμε να διατηρήσουμε την άψογη εμφάνιση των κουφωμάτων μας διαχρονικά. Στάδια βαφής Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα υλικά βαφής, ειδικά προσαρμοσμένα στις μεσογειακές και ιδιαίτερα στις Ελληνικές συνθήκες ηλιοφάνειας. Οι βαφές είναι πλήρως πιστοποιημένες. Τα στάδια βαφής που ακολουθούμε είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για βαφή εξωτερικών κουφωμάτων και είναι τα εξής: Πρώτο στάδιο εμποτισμού με μυκητοκτόνα, δεύτερο στάδιο χρωματισμός της ξυλείας, τρίτο στάδιο προεργασία με υδατοδιαλυτό βερνίκι, τέταρτο στάδιο τελικό υδατοδιαλυτό βερνίκι για την άψογη αντοχή και εμφάνιση των κουφωμάτων.

Μηχανισμοί - Τζάμια - Λάστιχα - Κόλλες

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε στα κουφώματά μας για τα υαλοστάσια και τα παντζούρια είναι από διακεκριμένους οίκους της Γερμανίας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κλειδώνουν περιμετρικά σε πολλαπλά σημεία. Τα κουφώματά μας στεγανοποιούνται με λάστιχα που τοποθετούνται περιμετρικά στο κούφωμα (κάσα - φύλλο), συμβάλλοντας στην καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Στο κατωκάσι έχουμε νεροσταλλάκτη αλουμινίου. Οι υαλοπίνακες είναι ευρωπαϊκής προέλευσης πληθώρας επιλογής, διπλοί, θερμοηχομονωτικοί, ενεργειακοί, με ή χωρίς αέριο Argon στο διάκενό τους για καλύτερη προστασία από υπεριώδεις ακτίνες και για υψηλότερη θερμοπερατότητα. Η τοποθέτηση του υαλοπίνακα στο υαλοστάσιο γίνεται περιμετρικά με επίστρωση ειδικής, ουδέτερης σιλικόνης. Οι κόλλες μας είναι πιστοποιημένες κατά ΕΝ204/205 αντοχή σε υγρασία και αντοχή σε ζέστη κατά ΕΝ14257 (watt 91), (ift Rosenheim).

Τόμες


1. Νεροσταλλάκτης αλουμινίου
2. Λάστιχο περιμετρικό υαλοστασίου
3. Λάστιχο περιμετρικό κάσας
4. Λάστιχο ενδιάμεσο περιμετρικό υαλοστασίου
5. Περιμετρική ουδέτερη σιλικόνη υαλοστασίου

Χρωματολόγιο