Η Εταιρία μας είναι Ελληνικών συμφερόντων και ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και τοποθέτηση ολοκληρωμένων Συστημάτων Κουφωμάτων Αλουμινίου & PVC, Θωρακισμένων & Εσωτερικών πορτών καθώς επίσης  μελέτη εμπορία και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από  μεγάλους πιστοποιημένους Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς Οίκους σε τεχνολογικά υπερσύγχρονες μονάδες κατασκευής, που τηρούν  αυστηρές προδιαγραφές πρώτων υλών και διαδικασιών παραγωγής χωρίς όμως να παραβλέπουν ή να διαταράσσουν την παραδοσιακή φιλοσοφία  που διέπει το προϊόν.

Γνώμονας της Pieria Doors είναι  πάντα η υψηλή ποιότητα και αισθητική, η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, η κορυφαία ενεργειακή απόδοση, η μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή, αλλά και η παροχή σοβαρών και υπεύθυνων υπηρεσιών προς τον πελάτη.

Η εταιρία διακρίνεται σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της για την οικολογική της συνείδηση και την ευαισθησία της σε περιβαλλοντικά θέματα .

Η Pieria Doors είναι στελεχωμένη από ανθρώπους με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική γνώση του προϊόντος.

Όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης της εταιρίας διακρίνονται για την ευγένειά τους, την ικανότητα επικοινωνίας και τη διάθεση να συζητήσουν μαζί σας, να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν υπεύθυνα καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη σας. 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος των έργων που αναλαμβάνει η Pieria Doors, που ποικίλλουν από κάθε μεμονωμένη περίπτωση κατοικίας έως και μεγάλα τεχνικά έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων,  καλύπτει απόλυτα όλους τους τομείς εξυπηρέτησης του πελάτη, παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Pieria Doors αφομοίωσε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την αισθητική κουλτούρα, κάθε ελληνικής περιοχής και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτει κατάφερε να απολαμβάνει την προτίμηση και των ποιο απαιτητικών πελατών.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την Ιστοσελίδα μας για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε για να γνωριστούμε από κοντά  και να ενταχθείτε στη μεγάλη οικογένεια ευχαριστημένων πελατών της Pieria Doors.

Για να το πετύχουμε αυτό, στηρίζουμε την πολιτική της εταιρίας μας σε έξι βασικούς άξονες:

  •     Συνέπεια
  •     Αξιοπιστία
  •     Επικοινωνία
  •     Τιμές
  •     Ποιότητα
  •     Τεχνογνωσία
  •     Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή και σχόλιο, σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.